Thuis

Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Ik ben online Chatten Nu

Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

1
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hynoenergie, hallo-spoedig
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%

De Leveringsketen van Hunan hallo-spoedig Co., Ltd, is uw beste leverancier van de producten van de energieopslag met octrooitechnologie en gewaarborgde prestaties.
Hallo-spoedig specifiek in nieuwe energie voorziet de industrie en het eind - gebruikers van een energieoplossing wereldwijd. Het bedrijf is toegewijd aan hybride macht 20 jaar en gevestigd een de volledig-industrieketen van de geavanceerde materialen van de energieopslag, geavanceerde batterij, het automobiele pak van de batterijenergie, aan hybride automobiel assemblagesysteem, batterij recyclingssysteem en hybride automobiele verrichtingen om de voertuigvervaardiging te dienen en te beëindigen - gebruikers. De hybride batterij van autonimh als één van ons belangrijk product is gediend meer dan 100.000 hybride passagiersvoertuigen over de continenten
Naast duurzame sociale verandering, geloven wij passionately in klantenservice, die onze werknemers juiste opleiding en kennis, en het maken van de hoogste kwaliteitsproducten geven. Wij zijn 100%-positief wij tot de wereld een betere plaats maken.

Contactgegevens
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Contactpersoon: Aaron Xiang

Tel.: 008615675823200

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)