Thuis

Hunan Hi-soon Supply Chain Co. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De fabriek werd gevestigd in Augustus 2014, en zijn hoofdproducten zijn NiMH-machtsbatterijen voor auto's. De fabrieksbouw & van de productievoorbereiding periode duurde 2 jaar en werd officieel gezet in verrichting aan het eind van 2016. Momenteel, is de productiecapaciteit in korte die levering, aan de marktvraag wordt gekoppeld, de bedrijfplannen de tweede fase van het project uit te breiden. Het project zou om in verrichting in 2020 moeten worden voltooid en worden gezet, en zal de explosieve vraag van de hybride voertuigmarkt in de toekomst ontmoeten.
  Aangezien de controle meer en meer strikt wordt, en de strengere voorwaarden worden opgelegd aan het volledige systeem van de nieuwe energiemarkt voor auto's, concentreren wij ons op het front van milieubescherming technologie en leveren actief meer inspanningen voor de milieubescherming en de nieuwe energieindustrie. Grote bijdrage.

   

   

 • R & D

  Nu is de fabriek uitgerust met automativproductielijn, zijn het grootste deel van onze werknemers van beheer en R&D-dienst die ons een ononderbroken motiation maakt aan het verbeteren van onze technologie en kwaliteit.

   

   

Contactgegevens
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Contactpersoon: Aaron Xiang

Tel.: 008615675823200

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)