Thuis Productenhonda geschikte hybride batterij

De veilige Hybride Batterij van Honda Fit/de Hybride Batterijcellen van Honda Gewaarborgd Prestaties

Ik ben online Chatten Nu

De veilige Hybride Batterij van Honda Fit/de Hybride Batterijcellen van Honda Gewaarborgd Prestaties

China De veilige Hybride Batterij van Honda Fit/de Hybride Batterijcellen van Honda Gewaarborgd Prestaties leverancier
De veilige Hybride Batterij van Honda Fit/de Hybride Batterijcellen van Honda Gewaarborgd Prestaties leverancier De veilige Hybride Batterij van Honda Fit/de Hybride Batterijcellen van Honda Gewaarborgd Prestaties leverancier

Grote Afbeelding :  De veilige Hybride Batterij van Honda Fit/de Hybride Batterijcellen van Honda Gewaarborgd Prestaties

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hyno
Certificering: ISO/TS16949:2009, ISO9001:2008
Modelnummer: Hynopasvorm 159

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 pak
Prijs: To be discussed
Verpakking Details: Standaardverpakking, document vakje, houten vakje
Levertijd: Worden besproken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000 pakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Typische Capaciteit: 6500mAh Minimumcapaciteit: 6000aAh
Het cyclusleven: ≥1000cycles Pakket: standaard
Plaats van herkomst: Het vasteland van China Gevaarlijke Goederen: Geen
Hoog licht:

honda fit car battery

,

honda fit hybrid battery

Hynoenergie. De hybride Vervanging van de Autobatterij voor Honda Fit (2010-2011). 6500mAh 159V, Gewaarborgd Prestaties

De hybride auto's zullen waarschijnlijk vele jaren verstrekken van het probleemloze drijven. De verwachte levensduur zou minimum 5 jaar kunnen zijn aan een meer dan decennium. Hoe lang duurt een hybride batterij volgens de autofabrikanten? Toyota eist vol vertrouwen de batterijen om het leven van het voertuig te duren. De waarheid is Toyota-hybriden kan bijna 180.000 mijlen in werking stellen zonder enig teken van verslechtering te tonen. Worden de hybride batterijen van Honda ontworpen om minstens 10 jaar in de normale drijfomstandigheden uit te voeren. Beide merken, samen met Ford, bieden een garantie van 8 jaar of minimum 80.000 mijlen aan welke eerst) voor hun hybride batterijpakken komt.

Hoogtepunten:

Wij hebben jaren doorgebracht die dit één van een vriendelijke vervangingsbatterij ontwikkelen voor de Honda-hybriden. Terwijl andere bedrijven op aftermarket cellen de van geringe kwaliteit zonder kwaliteitscontrole vertrouwen, wij nergens onze pakken van de premie hybride batterij met hoogste beschikbare anders van kwaliteitscellen en specifiek ontworpen bouwen om de OEM specificaties aan te passen. Uw hybride heeft u jaren van de loyale dienst, waarom beloning het met een bovenkant van de batterij van de lijnvervanging gegeven om het niet te houden voor de komende jaren lopend.

 

Technische Beschrijving

Batterijmodule
Beschrijving Origineel Vervanging
Voltage 14.4V 14.4V
Capaciteit 6.5Ah 6.5Ah
Lengte 380mm 380mm
Netto Gewicht 2040g

2040g

 

Het gehele batterijpak bestond door 11 reeks bovengenoemde modules

 

Voorzichtigheid van het Vervoer en de Opslag van het Batterijpak

 1. Vermijd hevige trilling en het externe krachteffect, goot niet, rolt, keert om, drijft uit, en stapel te hoog tijdens behandeling en vervoer van batterijpak.
 2. Bescherm het batterijpak tegen regen tijdens het vervoer, en de omgevingstemperatuur is niet over 55℃.
 3. Sla het batterijpak in een koele en droge plaats op en de temperatuurwaaier is 5-25℃ wanneer u het niet gebruikt.

Onderhoudsverordeningen (handhaaf het gehele batterijpak, en koel met een ventilator tijdens het last en lossingsproces)

Soc van ons batterijpak is 60%~80% wanneer het verlaten van de fabriek, in opslag op lange termijn, zou de batterij in een geladen staat (gewoonlijk is Soc 80%) moeten worden opgeslagen. Heb een last en lossingsonderhoud aan batterijpak wanneer de opslagtijd meer dan 6 maanden is of het voltage van de batterijmodule 15V is, die de daling te verhinderen van de batterijprestaties door self-discharge wordt veroorzaakt. De onderhoudsverordeningen zijn als volgt:

 1. Lossing: 2A lossing aan 204V (d.w.z.: eencellige 1.0V)
 2. Interval: 30 minuten
 3. Last: 1.3A last 5 uren (voltage ≥ 306V, - ΔV ≥ 0.2V en temperatuur ≥50℃)
 4. Interval: 1hours
 5. Lossing: 2A lossing aan 204V (d.w.z.: eencellige 1.0V)
 6. Interval: 30 minuten
 7. Last: 2A last 2,4 u

Installatievoorzichtigheid van batterijpak

Nota's: Het installeren van dit product zou slechts door een gekwalificeerde technicus moeten worden geprobeerd, is het voltage van het batterijpak zeer hoog, wat de schokgevaren heeft, zodat wanneer het installeren van het batterijpak, u isolerende handschoenen en gebruik geïsoleerde handvathulpmiddelen zou moeten dragen.

 1. Gelieve te werken volgens assemblagehandboek tijdens de installatie van Prius-batterijpak.
 2. Meng onze batterijmodules met die van andere fabrikanten, of geen nieuwe batterijmodules in gebruik met semi-gebruikte batterijmodules, en meng batterij geen modules binnen een batterijpak met die in ander batterijpak.
 3. Verdraai en buig batterijmodules en geen toebehoren wanneer het assembleren van batterijpak.
 4. Verbind niet de anode en de kathode van batterijmodule in omgekeerde wanneer het assembleren van batterijpak, om kortsluitingen te verhinderen.
 5. Maak bouten vast en de noten met aangewezen torsie, vermijden losse verbinding of het beschadigen van andere toebehoren met te grote torsie.

Gebruiksvoorzichtigheid van batterijpak

 1. Verzeker de normale bedrijfsvoering van autobeheersysteem tijdens het gebruiksproces, en verbied over- last en over--lossing aan batterij.
 2. Aangezien de accu door benzinemotor wordt geladen, zodat is de externe voedinglast niet nodig. Nochtans, als het voertuig lange tijd parkeert, zal de elektriciteit van hoge machtsaccu uit lopen. Daarom ben zeker om de auto voor minstens 30minutes of 16Km te drijven elke verscheidene maanden.
 3. Als er gelekte vloeistof is, raak niet de gemorste vloeistof, omdat dit de alkalische elektrolyt kan zijn die de hybride batterij lekt. Als de huid en het ogencontact aan deze vloeistof, gelieve in een keer met overvloed van water spoelen, of indien mogelijk, was met boorzuuroplossing en de arts in een keer te zien.

Kwaliteitsgarantie

 1. De batterij is gewaarborgd voor 36 maanden of 50000km van de datum die de fabriek verlaten, welke eerst komt.
 2. Als het kwaliteitsprobleem binnen de garantieperiode voorkomt, zijn wij verantwoordelijk voor het veranderen van de beschadigde batterijmodules (de Klanten moeten de verwante informatie van batterijmodules verstrekken)
 3. De batterij is niet binnen de garantiewaaier in de volgende situatie:
 1. De batterijschade door wordt aan overeenkomstig de bepalingen te ontbreken van het vervoer, de opslag, de installatie en het gebruiken. veroorzaakt die
 2. De batterijschade door een externe kracht (zoals verkeersongevallen, natuurrampen) wordt veroorzaakt of door externe kortsluiting tijdens het gebruiken van proces dat.
 3. De batterijschade door onbeheerst van BMS wordt veroorzaakt die.

Bijlage

De Leveringsketen van Hunan hallo-spoedig Co., Ltd be*houdt zich het recht voor Productspecificatie zonder enig voorafgaand bericht te veranderen en te herzien.

Contactgegevens
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)